Gemaskerde man bezoekt kerel die honden graag mishandelt en leert hem een lesje!

Een hondenfokker uit Michigan werd vastgebonden, geslagen en zijn oor werd afgesneden, vermoedelijk als vergelding voor zijn betrokkenheid bij hondengevechten. De 52-jarige hondenfokker uit Detroit hield minstens 16 pitbull vast in de tuin van een van zijn woningen, alsook dozijnen andere honden die in de kelder van zijn huis opgesloten zaten. De honden waren uitgehongerd en leefden in vreselijke omstandigheden.

dog-breeder-attack

De fokker was de honden net aan het voederen toen hij door drie gemaskerde mannen werd vastgegrepen en werd gedwongen om in zijn huis binnen te gaan. De man werd vastgebonden en vervolgens werd hij urenlang geslagen door de mannen.

Volgens de neef van het slachtoffer, Matty Johnson, werd de man vastgebonden waarna ze hem “stevig in elkaar ramden, waardoor hij gebroken ribben en gebroken vingers had. Ze staken hem met ijspegels en sneden ten slotte zijn oor af.”

De politie neemt aan dat de man geviseerd werd voor zijn betrokkenheid bij hondengevechten.

honden2-2

Volgens Matty Johnson betrof het een persoonlijke afrekening.

“Hij heeft een vrouw, een gezin en kinderen” vertelt Johnson. “Ze beschuldigden hem en praatten in de zin van “We komen nog terug als je weer honden mishandeld”

De gemaskerde mannen vertrokken met de auto van het slachtoffer en stolen ook zijn minibusje. Als de man zich inderdaad bezighield met hondengevechten heeft hij volgens jou dan zijn verdiende loon gekregen? DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!

Facebook-Logo-300x144 (1)