Ze gaat nooit haar huis uit zonder dat er een tennisbal met een gat erin in haar tas zit. Nu doe ik dit ook

Het is een van de vreselijkste gevoelens ter wereld wanneer je de sleutels op het contact van je auto hebt laten zitten. Je voelt je dom en hulpeloos. Je ziet ze wel door het raampje, maar je kunt de puzzel niet oplossen. Het enige antwoord bestaat er doorgaans in dat we iemand betalen om ons uit de nood te helpen.

tennisbal

Maar de volgende keer hoef je geen uren meer te wachten tot de dure slotenmaker eindelijk arriveert. In de onderstaande virale video leren we hoe gemakkelijk het is om je auto met een huishoudelijk item te openen.

Het enige wat je nodig hebt, is een tennisbal. Vervolgens maak je er een klein gaatje in met een schroevendraaier. Dit gaat nog het eenvoudigst door de schroevendraaier een beetje op te warmen boven het fornuis en dan prik je de hete schroevendraaier in de tennisbal.

Nu ben je klaar om je deur open te maken! Houd de tennisbal met het gaatje over het sleutelgat. Druk de tennisbal zo hard als je kan tegen de deur. Door de druk en de luchtverplaatsing zou de hendel naar boven moeten komen. Dit gaat het beste gewoon thuis, maar een tennisbal neemt niet zo gek veel plaats in je handtas in. Dus ook op verplaatsing komt deze hack goed van pas!

Heb jij dit al eens geprobeerd?

Laat van je horen en DEEL deze truc met je vrienden!

Facebook-Logo-300x144 (1)