Een politieman houdt een auto tegen omdat de ramen wazig zijn – Maar als hij achterin kijkt, is hij VERBAASD door wat hij ziet.

Die blauwe zwaailichten zijn nooit prettig om te zien achter je, maar toen een vader uit Westland, Michigan, aan de kant werd gezet dacht hij dat hij in de problemen zat.

politie1

Aanvankelijk hield agent Joshua Scaglione de man genaamd LaVonte Dell tegen omdat zijn ruiten aangedampt waren. Toen hij in de auto kon kijken, was hij geschokt. De 3 jaar oude dochter van LaVonte zat zonder autozitje op de achterbank, wat een ernstig veiligheidsrisico is.

politie2

LaVonte wist dat zijn dochter in een autostoeltje moest zitten. Sterker nog, hij was wanhopig op zoek om er eentje te bemachtigen. Toen agent Scaglione vroeg waarom er geen stoeltje aanwezig was, legde LaVonte uit dat hij een moeilijke periode doormaakte en krap bij kas zat. Toen besliste agent Scaglione om hier iets aan te doen.

“Ik dacht aan de periode dat ik het moeilijk had. En toen dacht ik bij mezelf: ik ga deze man helpen. Dit is voor mij de perfecte kans om deze kerel uit de nood te helpen.”

Geraakt door het emotionele verhaal van LaVonte vroeg Scaglione om hem te volgen.

politie3

LaVonte volgde Scaglione naar een plaatselijke Walmart, waar de twee vriendschap sloten.

“Je zou denken dat we de beste vrienden waren. Het leek wel of we elkaar al ons hele leven kende. Er viel geen moment stilte. We praatten de hele tijd. Ik leerde iets over hem, hij iets over mij.”

In Walmart kozen ze een autozitje uit. Agent Scaglione betaalde het zitje uit eigen zak en installeerde het zelfs in de auto van LaVonte.

politie4

Als erkenning voor zijn onbaatzuchtigheid kreeg agent Scaglione ondertussen nationale media-aandacht. Hoewel hij nooit had gedacht dag hij ooit een autostoeltje voor een burger zou kopen, wist hij dat het gedaan moest worden.

“Hij lijkt me een hardwerkende man. Hij doet wat hij kan om zijn familie te helpen.”

politie5

Bekijk de onderstaande video om het hele emotionele interview te zien. Zijn dochter Lauren heeft een nieuw autozitje en LaVonte heeft nu een heel andere kijk op de politie. DEEL dit verhaal als bewijs dat een goede daad altijd om de hoek schuilt!

Facebook-Logo-300x144 (1)