Een dokter test een 85 jarige man zijn sperma. De dokter kon het resultaat niet geloven!

Een 85 jarige man moet naar de dokter voor een gezondheidsonderzoek. Wanneer de man bij de dokter zit geeft de dokter aan dat de man zijn sperma moet opvangen in het bakje wat de dokter de man overhandigd. De oude man kijkt naar het bakje en knikt.

Morgen moet u het bakje terug komen brengen met uw sperma en dan gebruiken wij dat voor verder onderzoek. Met het bakje in zijn hand verlaat de oude man de dokterskamer en gaat richting huis.

De volgende dag komt de oude man terug bij de dokter met het bakje. De dokter neemt het bakje aan en kijkt verbaasd op. ‘Maar meneer, waarom is dit bakje leeg?’ vraagt de dokter. ‘Nou dokter’ zegt de oude man ‘dat zal ik u uitleggen.

Schermafbeelding-2016-04-27-om-17.07.21

Toen ik gister thuis kwam ben ik meteen aan de slag gegaan. Eerst probeerde ik het met mijn rechterhand, want ik ben nou eenmaal rechts maar dat lukte niet. Toen probeerde ik het met links, maar ook dat werkte niet. Toen vroeg ik het aan mijn vrouw.

Ook zij probeerde het eerst met rechts en daarna met links. Helaas werkte dit ook niet. Mijn vrouw heeft hem zelfs in haar mond genomen eerst met en daarna zonder tanden. Niets werkte.

We besloten toen om naar de buurvrouw toe te stappen. Ook zij probeerde het met beide handen, maar tevergeefs. Ook heeft zij hem nog tussen haar benen gehouden, maar zelfs dat mocht niet helpen.’

De dokter kijkt stom verbaasd naar de oude man. ‘U heeft uw buurvrouw gevraagd?’ vraagt de dokter met veel ongeloof.

De oude man knikt en zegt ‘ja, geen van ons allen kreeg het potje open’.

Schermafbeelding-2016-04-26-om-18.43.19-1200x1032

Facebook-Logo-300x144 (1)