“Dronken” babysitter gooit 3-jarig meisje in de wasmachine EN de droger!

Een tiener babysitter werd door de politie aangehouden op beschuldiging van mishandeling nadat hij een 3-jarig meisje in de wasmachine en de droger had gegooit. De 14-jarige jongen genaamd Garrett had al eerder zonder incidenten op het meisje gebabysit. Maar deze keer had hij drie vrienden uitgenodigd om te drinken en drugs te gebruiken terwijl hij op de baby en haar vijfjarige zusje paste.

droger1

Het was de oudere zus die aan haar mama vertelde dat de jongen Raelyn in de wasmachine en de droger had gestoken – die meerdere keren werden aangezet. De volgende dag zat het meisje helemaal onder de blauwe plekken.

droger2

De jongere zei dat ze van de draaimolen in het park was gevallen. De jongen wordt momenteel vastgehouden in een centrum voor jeugddelinquenten. Het is onduidelijk wat het aandeel van de andere drie jongens in deze gruweldaden was. De moeder vertelde dat ze de jongen al kenden van toen hij zelf nog een baby was.

Mevrouw Camp: “Het is moeilijk te verklaren. Ik ben overstuur maar ik kan me niet laten meeslepen want aan een depressieve en droevige moeder hebben mijn kinderen niets.” De moeder voegt er ook nog aan toe dat haar appartement helemaal gesloopt was toen ze thuiskwam. Er waren verschillende spullen gebroken, waaronder twee toiletten, een tv en een raam. Er lagen blikjes frisdrank en Xanax-pillen op de grond.

Het nieuws over het voorval ging ondertussen viraal met meer dan 180.000 shares.

Wat vind jij van dit incident? Toch maar beter uitkijken als je een babysit neemt als je het ons vraagt.

DEEL dit virale bericht met iedereen die je kent!

Facebook-Logo-300x144 (1)