Dolfijn zwom naar een duiker maar er is iets mis… Dit raakten duizenden harten!

Er zijn staan veel video’s online waar dieren worden gered door mensen. Maar deze is toch wel heel erg bijzonder. In de video is te zien hoe een dolfijn genaamd Keller Laros zelf om hulp komt vragen.

Het is echt heel mooi om te zien. Eerst zie je prachtige onderwaterbeelden van allerlei soorten vissen, totdat er opeens een dolfijn in beeld komt. Hij zwemt om de duikers heen alsof hij ze iets wil zeggen.

Dan zien de duikers het: er zit een vislijn om de dolfijn heen. De duikers proberen de tuimelaar naar hun toe te lokken en dat lukt zonder problemen. Het lijkt wel of ze elkaar begrijpen.

De dolfijn zwemt rustig en zonder angst naar de duiker Kellen Laros toe, die probeert om de haak te verwijderen. Na enige tijd is het hem gelukt en zwemt de dolfijn weer verder. Hoe bijzonder is het dat de dolfijn zelf om hulp kwam vragen? Waarschijnlijk is de dolfijn deze duikers heel erg dankbaar.

Vind jij dit ook zo’n bijzondere video, net als de 16 miljoen andere mensen die hem hebben gezien? Deel hem dan met je vrienden

Facebook-Logo-300x144 (1)