Dochter sterft plotseling. Dan vinden papa en mama haar geheime brief. Wat erin staat? SCHOKKEND!

Tim en Mary Ellen Smith waren compleet verwoest toen hun 12-jarige dochter Taylor plotseling overleed. Op 5 januari 2014 overleed Taylor plots aan de gevolgen van een longontsteking. Ze was creatief, knap en intelligent.

dochter1 (2)

De rouwende ouders gingen door de spulletjes van Taylor. Dat is wanneer ze een briefje ontdekte dat Taylor aan zichzelf had gericht, maar dat pas in 2023 gelezen zou mogen worden. Tim en Mary Ellen waren geschokt, niet omwille van het feit dat ze een briefje aan zichzelf had gericht, maar door de inhoud ervan. Het horen van de stem van hun dochter bood hen ontzettend veel troost en ze deelden haar boodschap met de wereld.

Lees hieronder wat Taylor tegen haar 22 jaar oude zelf te vertellen heeft.

dochter2-1 (1)

De brief vertoonde alle tekenen van een belangrijk en officieel document, om nog maar te zwijgen van het prachtige handschrift van de jongedame.

dochter3-1 (1)

Overmand door emoties en vooral nieuwsgierig beslisten Tim en Mary Ellen om de brief te openen.

dochter4-1 (1)

Liefste Taylor,

Hoe is het leven? Nu is het leven tamelijk eenvoudig (10 jaar terug in de tijd). Ik weet dat ik laat ben voor jou, maar voor mij is het vroeg, dus gefeliciteerd om van de middelbare school af te studeren! Als het je toch niet gelukt moest zijn. Ga dan terug en blijf het proberen. Haal dat diploma! Zitten we nu op de hogeschool? Zo niet, begrijp ik het wel. We komen tenslotte goed overeen.

Vergeet niet dat het vandaag de elfde verjaardag van Allana is! Wauw, 11 al? In mijn tijd werd ze pas 1! Ik kon niet naar het feestje gaan omdat ik in Cranks Kentucky was voor mijn eerste missie en ik ben pas 6 dagen terug!

Nu we het er toch over hebben, hoe is je relatie met GOD? Heb je gebeden, hem aanbeden, de Bijbel gelezen of hem onlangs nog gediend? Zo niet, sta op en doe dat NU! Maakt niet uit op welk punt je nu bent in je leven, doe het gewoon! Hij werd beledigd, geslagen en gekruisigd voor jou! Een man zonder zonden, die jou of iemand ooit kwaad heeft gedaan!

Nou, ben je nog op missie geweest? Ben je al in het buitenland geweest? En wat met het vliegtuig?

Wordt Doctor Who nog uitgezonden? Zo niet, hoe is het dan geƫindigd? Je zou later nog wat Doctor Who moeten gaan kijken! Maar eerst moet je je eigen woorden van wijsheid helemaal uitlezen!

Woon je al alleen? En als we op de hogeschool zitten, wat studeren we dan? Nu wil ik advocate worden.

Ben je onlangs nog in Dollywood geweest? Hun nieuwste attractie is nu de Wild Eagle, te gek gewoon!

Ik denk ook dat ik mijn iPad ga verkopen en een iPad mini ga kopen. Vergeet je kinderen niet te vertellen dat we ouder zijn dan de tablet! Aangehecht vind je ook een tekening van een tablet zodat je hen het kan laten zien.

Wel, ik denk dat dit alles is. Maar denk eraan, het is 10 jaar geleden dat ik dit geschreven heb. Er is heel wat gebeurd, goed en slecht. Dat is gewoon het leven en dat moet je aanvaarden.

Hoogachtend, Taylor Smith.

Prachtige woorden van een engeltje dat onze wereld veel te vroeg moest verlaten. DEEL deze prachtige boodschap met iedereen die je liefhebt!

Facebook-Logo-300x144 (1)