Dochter klaagt over vreselijke hoofdpijn. Dan kijken de artsen naar haar MRI-scan en zien DIT …

Stephanie Lipscomb was een 20-jarige geneeskundestudente toen ze telkens weer hoofdpijn begon te krijgen. Na een bezoek aan het ziekenhuis kreeg ze nieuws te horen dat haar leven voor altijd zou veranderen. Ze kon het maar moeilijk verwerken dat ze een hersentumor ter grootte van een tennisbal in haar hoofd had zitten. Met een heleboel straling en chemotherapie kon 98 % van haar tumor verwijderd worden. Het zag er goed uit tot plots toch weer alles veranderde …

dame

De kanker kwam terug. Er waren geen opties meer, tenzij dan een experimentele behandeling die nooit eerder op mensen was geprobeerd. De artsen zouden de hersenen van Stephanie injecteren met polio. Zij en haar moeder stemden stemden toe omdat ze toch niets te verliezen hadden.

“Eigenlijk wisten we helemaal niet wat de polio zou doen. We dachten dat het poliovirus haar zou helpen. We hadden geen idee wat het zou doen op lange termijn. Het was alles of niets” vertelde Dr. Henry Friedman.

De bizarre methode werkte. De polio begon de kanker te doden en wanneer haar immuunsysteem terug op peil was deed dit de rest van het werk. De hersentumor kromp in de volgende 21 maanden totdat hij helemaal verdwenen was. Op de MRI-scan zien de artsen geen enkel spoor meer van de kanker, alleen nog de sporen van een vorige operatie. Dit is wat wij een mirakel noemen!

DEEL deze revolutionaire methode in de behandeling tegen kanker met iedereen die je kent!

Facebook-Logo-300x144 (1)