Dit nieuwe revolutionaire drankje doodt kankercellen, lost nierstenen, reinigt je lever

Gember is een gezond en veelzijdig knolletje. Een makkelijke manier om gember toe te voegen aan je dagelijkse voeding is door gemberthee te drinken.

Dit heeft veel positieve werkingen op je lichaam. Gember kalmeert de maag, vermindert stress, versterkt het immuunsysteem, verlicht pijnlijke spieren en verbetert de doorbloeding. Ook laten diverse onderzoeken zien dat gember een rol kan spelen bij het bestrijden van kanker. Zo blijkt uit een studie van de Universiteit van Michigan dat gemberpoeder eierstokkankercellen doodt. Gemberolie bleek bovendien borst- en longkankercellen te vernietigen. De specerij valt alleen de kankercellen aan en laat gezonde cellen intact.

gemberthee

Gezondheidsvoordelen van gemberthee.

Dit natuurlijke geneesmiddel kan in sommige gevallen effectiever zijn dan de conventionele behandelingen zoals chemotherapie en bestraling. Er zijn zelfs onderzoeken die hebben laten zien dat gember de strijd aangaat met prostaatkanker. Een warme kop gemberthee heeft een groot aantal gezondheidsvoordelen. Zo bestrijdt gember infecties en is een efficiënt middel tegen keelpijn, griep, verkoudheid en hoofdpijn.

De specerij verbetert de doorbloeding, waardoor zuurstof gemakkelijker aan de cellen kan worden geleverd. Ook gaat gember de strijd aan met hart- en vaatziekten, astma en andere gezondheidsproblemen. Bovendien vermindert gemberthee de kans op een beroerte. Eigenlijk zijn er geen redenen om deze thee niet te drinken! Bekijk hieronder het recept voor gemberthee.

thee

Gemberthee recept.

  • Biologische honing
  • Een kwart theelepel gember
  • Een kwart theelepel kurkuma
  • Kokosmelk
  • Een kop water

Breng het water aan de kook, voeg kurkuma en gember toe en laat 7-10 minuten sudderen. Voeg vervolgens de kokosmelk toe.

[Bronnen: Human N Health, Holistic Living Tips]

Facebook-Logo-300x144 (1)