Dit meisje wordt levend begraven! Wanneer de vader dit ontdekt, rent hij de tuin in.

We bevinden ons in de Chinese stad Dondong in de provincie Liaoning. De landbouwster Lu Xiayun woont hier samen met haar echtgenoot Hij Yong en beiden kijken uit naar de geboorte van hun dochter.

redding-1

Tijdens de 4e maand van haar zwangerschap voelt ze onderweg plotseling haar weeën opkomen. De pijn wordt al snel zo hevig dat ze aan haar man vraagt om haar zo snel mogelijk naar huis te brengen. Kort daarna brengt Lu een dochter op de wereld, maar het kind wordt helaas dood geboren. Het was immers nog veel te klein om levensvatbaar geboren te worden. Daarna bellen ze een ziekenwagen om de moeder naar het ziekenhuis over te brengen om daar enkele tests uit te voeren. Toen de artsen ook de baby wilden onderzoeken, stelden ze vast dat de patiënte de baby thuis had gelaten want het was toch dood geboren en “dit loonde toch niet de moeite”.

redding-2

De man He Yong rept zich in zeven haasten terug naar huis, waar hem een ongelooflijke verrassing wacht. Tot zijn grote ontzetting verneemt hij dat zijn schoonmoeder de baby al in de tuin begraven had – slechts 2 uur na de geboorte. Hij graaft de baby onmiddellijk terug op en snelt zich opnieuw naar het ziekenhuis. Dan gebeurt het ondenkbare …

redding-3

De artsen nemen een hartslag waar! Het meisje leeft! Niemand kan het geloven. Uit de onderzoeken bleek dat Lu niet 4 maar 6 maanden zwanger was, zodat het meisje wel degelijk levensvatbaar was. Het kleintje moet in het ziekenhuis blijven, maar de ouders zijn arm en hebben geen geld voor de noodzakelijke behandeling.

redding-4

Maar dan gebeurt het tweede wonder: Het verhaal van deze familie verspreidde zich over het internet en beroerde zovele mensen dat er een campagne werd opgezet om de rekeningen te betalen.

redding-5

Het kleine meisje krijgt nu de zorgen die ze nodig heeft en ook de artsen zijn optimistisch dat de baby het zal halen. Wat een prachtig einde van een verhaal dat bijna tragisch was afgelopen.

redding-6

Soms gebeuren er onverklaarbare zaken in het leven en wanneer dan ook nog eens het goede in de mensen naar boven komt, vindt een geschiedenis als deze plaats. Als jij ook onder de indruk bent van deze wonderbaarlijke redding, DEEL dit verhaal dan met iedereen die je kent!

Facebook-Logo-300x144 (1)