Dit is het aller krachtigste drankje om buikvet direct te verbranden!

Wij hebben het perfecte drankje voor jullie! Het staat bekend als balsem en het elimineert overtollig water en buikvet uit het lichaam. Maar dat is niet alles.. Het is voor nog veel meer dingen goed, let goed op!

Want behalve dat het top is voor de lijn, het schijnt ook de functie van de hersenen te verbeteren en daarnaast ook nog eens het geheugen te stimuleren. Wat zit er in dit drankje? Onder andere verse mierikswortel, honing en ongeschilde citroenen. Over honing en citroen hebben wij al vaak geschreven en al meerdere keren aangegeven hoe gezond het is. Maar mierikswortel hebben wij nog nooit benoemd, en ten onrechte! Want het is een heel erg krachtige en prikkelende plant met heel veel voordelen voor de gezondheid!

 

afvallen

Wat zijn nou de grote voordelen van mierikswortel? Het zorgt voor gewichtsverlies, lagere bloedruk, stimuleert de opbouw van sterke botten, verlicht de aandoeningen van de luchtwegen, versterkt het immuunsysteem, zorgt voor een gezonde spijsvertering en is goed voor het hart.

Daarnaast is het heel laag in calorieën, slechts 7 per portie, en daarnaast bevat het geen vet. Heb je wat over van de mierikswortel en wil je die vers houden? Meng het met 4 eetlepels citroensap en een theelepel suiker. Dan kun je het 3 weken in de koelkast bewaren!

buikvet

Recept van de drank voor gewichtsverlies:

– 125 g mierikswortel
– 3 citroenen
– 3 eetlepels honing

Hoe maak je het?

Eerst doe je de 125 gram mierikswortel in de blender en daarna voeg je de citroen er aan toe. Mix het goed door elkaar zodat het een glad mengsel wordt. Daarna voeg je drie eetlepels honing toe en meng je alles nog een laatste maal door elkaar. Bewaar het in een afgesloten bakje in de koelkast. Neem van dit mengsel elke dag twee maal een eetlepel van het drankje! En binnen no time zul je resultaat zien en voelen!

Facebook-Logo-300x144 (1)