Deze zomer geen last meer van muggen dankzij deze simpele truc!

Wil jij deze zomer geen last meer hebben van muggen? Dankzij deze simpele truck kom jij thuis muggenbultenvrij de zomer door!

Mug1 (1)

Tijdens de zomer lekker in de tuin zitten of in het bos barbecueën zijn twee van de talloze leuke buitenactiviteiten waar we in de zomer allemaal van kunnen genieten. Maar als er een ding is wat deze momenten kan verpesten (naast slecht weer ? ) zijn dat muggen. Vervelend met je handen om je heen te zwaaien en jezelf de volgende dag toch kapot krabben vanwege de muggenbulten vind niemand leuk. Met deze simpele truck heb jij hier dus geen last meer van!

Het is heel simpel: Je snijd een plastic fles van ongeveer anderhalve liter in tweeën. In het onderste gedeelte doe je een kwart beker bruine suiker, een hele beker warm water en een theelepel gist. Dit zorgt voor een onweerstaanbare combinatie aan ingrediënten waar muggen zich enorm tot aangetrokken voelen. Vervolgens schuif je het bovenste gedeelte van de fles ondersteboven in het onderste gedeelte. Hierdoor kunnen de muggen makkelijk naar binnen vliegen en kunnen ze er bijna niet meer uit komen waarna ze in het water terecht komen en niet meer weg kunnen vliegen. Neem zo’n fles overal neer waar jij wil en je hoeft je geen zorgen meer te maken over muggen!

Laat ons weten wat je hiervan vind in de comments op Facebook en vergeet niet om deze handige truck te delen met je vrienden!

Facebook-Logo-300x144 (1)