Deze nieuwe implantaat waarschuwt je via je mobiele telefoon. Dit is ideaal voor ALLE vrouwen!

2 grote Amerikaanse bedrijven hebben hun handen ineen geslagen. Samen hebben de 2 groten bedrijven een “genitale implantaat” die je mobiele telefoon zal waarschuwen als je partner vreemdgaat. Het heet Commit-Tech.

Commit-Tech is een kleine chip die aan het uiteinde van de pen*s van de man en de vulva van de vrouw wordt geïmplanteerd. Deze twee microchips zullen samen worden gesynchroniseerd met een app, die op je mobiele telefoon word geïnstalleerd.

Schermafbeelding-2016-07-28-om-19.19.32

Als er een moment gaat plaats vinden waarbij een van deze chips betrokken raakt bij geslachtsgemeenschap, zonder dat de andere chip er in betrokken is, zal de partners mobiele telefoon een waarschuwen krijgen dat de andere is vreemdgaan.

“Het is een briljant idee en we denken dat het hoog tijd is om koppels verantwoordelijk voor hun daden te stellen”, zegt Stephen Triton, de ontwikkelaar. “Er is geen manier om mensen die vreemdgaan te veranderen”. “Als je partner niet bereid is om deze implantaat te installeren, wil je misschien twee keer nadenken over hun inzet voor jou.” zegt Stephen Triton.

De chip zal worden verkocht in bepaalde webshops op het internet.

Deel dit met al je vrienden en tag de mensen waarvan jij vindt dat ze dit wel kunnen gebruiken!

Facebook-Logo-300x144 (1)