Deze foto van een straathond ging viraal. Als vreemden goed kijken zien ze een ONGELOOFLIJK geheim.

We hebben al wel enkele spectaculaire reddingsvideo’s gezien, maar nog niet zoiets als dit. Neem alvast je doosje Kleenex bij de hand voor deze video, want je zult ze nodig hebben. Halfweg huilde ik al als een kleine baby.

hond-1

Wanneer we Pumpkin voor het eerst ontmoeten, staat ze alleen in het midden van de straat. Haar lichaam is verbrand. Haar vel ligt helemaal bloot. Haar vacht is verschroeid. Ze werd neergeschoten met een BB gun en voor dood achtergelaten. Daarbij kwam nog eens dat een man een foto van haar nam toen ze door de straten dwaalde, deze op Facebook plaatste en de spot met haar dreef. “LOL. Alleen hier bij ons in de wijk kun je een verbrande hond zien” schreef hij.

Maar nieuws verspreidt zich snel over het internet en goede mensen zagen deze vreselijke foto van Pumpkin ook. Het duurde niet lang of de droevige poging van een man om grappig te zijn, transformeerde in iets ongelofelijk mooi. Lokale hondenredders spoorden Pumpkin snel op – en wat de foto niet toonde, was dat Pumpkin een moeder was. Haar pasgeborene zat helemaal onder de vlooien en balanceerde op het randje van de dood, en haalde het uiteindelijk helaas niet.

Maar toen Pumpkin herstelde, veranderde haar leven drastisch. Haar vacht groeide terug, blinkend en wit. Haar wonden heelden. En haar prachtige ingesteldheid begon op te flakkeren.

Toen werd Pumpkin opgenomen door haar pleegmoeder Kelly. Maar dat duurde niet lang … je zult wel zien wat we bedoelen.

Bekijk het verhaal van deze zoete hond in de onderstaande video en DEEL haar geweldige geschiedenis met je vrienden en familie op Facebook!

Facebook-Logo-300x144 (1)