Deze baby werd 3,5 maand te vroeg geboren.. Deze video raakte mij ZO diep!

Het is de nachtmerrie van elke ouder.. Een kind dat veel te vroeg geboren wordt. Er zijn natuurlijk steeds meer technieken en kennis in ziekenhuizen waardoor het vaak nog wel goed komt, maar het blijft natuurlijk enorm eng om iets mee te maken. Niet alleen voor de baby, voor de ouders is dit een hele zware tijd..

dad-films-premature-baby-first-year-of-life-featured

De toekomst is niet te voorspellen nadat een kind te vroeg is geboren en het lijkt me vreselijk om mee te maken. Helaas maakte de Miles familie het mee. Ward Miles werd 3,5 maand te vroeg geboren en woog slechts 1,5 pond toen hij werd geboren. Hij bleef meer dan 100 dagen in het ziekenhuis, vechtend voor zijn leven. Benjamin, de vader van Ward, nam al die tijd foto’s en video’s voor het geval dat hij niet zou overleven.. Dat hij in ieder geval de tijd die ze samen hadden nog op camera had. Het resultaat is deze video, het raakte mij zo diep. Bekijk de video hieronder:

 

Source: Dad Documents Premature Son’s First Year of Life by benjaminscot on Rumble

Dit is zo prachtig, wat een video. Ben blij dat benjamin het heeft opgenomen en met de wereld heeft gedeeld. De video gaat nu de hele wereld over en is meer dan een miljoen keer bekeken. Deel dit bericht als jij deze familie ook alles gunt!

Facebook-Logo-300x144 (1)