De “VOMAR HOEK” van Hoodvloggers uit Zaandam is veranderd in oorlogsgebied.

De lokale hermandad van semi-oorlogsgebied Poelenburg in Zaandam doet onderzoek naar een poging tot brandstichting van de Vomar. Een buurtbewoner zou hebben gezien dat iemand probeerde de Vomar in de fik te steken.

Er is tegen de gevel van de supermarkt een stapel vuilniszakken gevonden, maar volgens de blauwpetten is er niets gevonden dat lijkt op brandstichting.

Schermafbeelding-2016-09-15-om-23.46.10-1-1024x561

In de Zaandamse no-fly-zone geldt inmiddels een samenscholingsverbod. Volgens de NOS zijn er inmiddels al twaalf arrestaties verricht en heeft een aantal jongeren een gebiedsverbod.

Vanmiddag vergadert de gemeenteraad over het mogelijk wel of niet wippen van burgemeester Geke Faber. Volgens een aantal gemeenteraadsleden heeft ze gefaald bij het intomen van treitervloggende Zaandamse Turken.

Er staat een nieuwe video online op het YouTube kanaal van Powned waar de presentator wederom eieren naar zijn hoofd krijgt. Een man gooide vanuit zijn huis eieren. In Zaandam is momenteel ontzettend veel politie aanwezig. Bekijk ‘t filmpje hier beneden.

Via Powned:

Facebook-Logo-300x144 (1)