De motorrijder stopt naast de auto van de vrouw en zegt dat ze eruit moet komen. Wat er dan gebeurt is ONGELOOFLIJK!

Autorijden kan gevaarlijk zijn. We doen er alles aan wat in onze macht ligt om voorzichtig te zijn, maar soms gedragen andere weggebruikers zich roekeloos. In dit geval was het tegenovergestelde aan de hand, deze mensen waren bijna onwerkelijk zorgzaam en redde mogelijk het leven van een vrouw.

Schermafbeelding-2016-05-13-om-08.38.50

We zien een jonge vrouw op een avond in haar auto rijden. Dan denkt ze dat er iets uit de laadruimte van een vrachtwagen op de weg valt. Maar dan is het alweer voorbij en rijdt ze verder.

Vanaf een afstandje, zien twee mannen op motorfietsen echter iets vreemds onder haar auto hangen. Ze rijden achter haar aan en als ze bij een stoplicht stopt, vragen ze haar het raampje naar beneden te doen.

Ze vertellen haar dat ze iets onder haar auto zien en dan vertelt ze over het voorval dat ze iets van een vrachtwagen zag vallen.

Het trio spreekt af dat ze op een parkeerplaats een stukje verderop onder haar auto zullen kijken, maar voordat ze daar komen gaat alles heel snel.

Wat er dan gebeurt, verwacht je niet. Wat als niemand had haar gewaarschuwd?

Bekijk de video van het hele voorval, dat in slechts een paar minuten plaatsvindt.

Dit is een fantastisch voorbeeld van de zorgzaamheid van mensen. De motorrijders waren er niet helemaal zeker dat er iets mis was met de auto, maar ze namen de tijd om de vrouw te laten stoppen om ervoor te zorgen dat alles wel goed ging.

Soms komt de hulp uit onverwachte hoek en deze vrouw had eigenlijk twee beschermengelen bij zich die avond! Deel deze video met je vrienden als je ook zo onder de indruk bent!

Facebook-Logo-300x144 (1)