De juryleden wilden dat hij het podium verliet. Maar toen hij weigerde en begon te zingen? PRACHTIG!

De 21-jarige Josh Daniel kwam auditie doen voor de Britse versie van het populaire tv-programma X-Factor en wist het altijd strenge jurylid Simon Cowell diep te raken.

Hij bracht het nummer ‘Jealous’ van Labrinth ten gehore. Het 21-jarige talent vertelde dat het nummer Jealous van Labrinth een bijzondere betekenis voor hem heeft, omdat een goede vriend van hem onlangs was overleden. Terwijl de kandidaat het nummer met de hartverscheurende songtekst zong, werd Cowell emotioneel en pinkte zelfs een paar traantjes weg. Hoewel we Cowell meestal zien als een kritisch jurylid dat geen blad voor de mond neemt, maken we zelden mee dat hij zo geëmotioneerd raakt.

jurylid

Simon Cowell, die normaal gesproken zijn woordje klaar heeft staan en recht door zee is, bleef muisstil. Met tranen in zijn ogen dacht hij ongetwijfeld aan zijn moeder, die vorige maand op 89-jarige leeftijd overleed. Daniel kreeg geheel terecht een staande ovatie van het publiek; een moment om kippenvel van te krijgen. Bekijk zijn ontroerende auditie hieronder en DEEL deze video op Facebook als je er net zo geëmotioneerd door bent geraakt als wij.

Facebook-Logo-300x144 (1)