De bruidegom en 9 vrienden staan op een rij, en als ze beginnen met bewegen? Hilarisch!

Af en toe zijn er video’s die ons zo hard aan het lachen maken. Vaak gebeurt dit als je mensen op de video staan die aan het ontspannen zijn en plezier hebben.

Saaie dansende pasgetrouwde stelletjes zijn al lang niet meer modieus. De laatste trend zijn video’s met verrassingen op bruiloften, waarbij het pasgetrouwde stel hun gasten verrast met een originele choreografie. Ze realiseren zich dat huwelijken vrij kostbaar zijn, en daarom spannen ze zich extra in om voor een onvergetelijke bruiloft te zorgen.

In deze video, gefilmd door North-Productions, staan de bruidegom en alle bruidsjonkers in één lijn, met hun rug naar de bruid toe… En als ze beginnen te dansen op het eerste nummer reageert het publiek direct enthousiast! Als jij dit stel ziet, zijn we ervan overtuigd dat jij ook moet lachen.

Ze zetten een waanzinnige choreografie neer. 7 minuten, 10 mannen die met elkaar zijn verbonden … en geweldig dansen op echte liefdesliedjes, popmuziek en zelfs op een nummer van Disney.

Vergeet niet om deze video tot het einde toe te bekijken! En als je net zo hard als wij moet lachen, deel hem dan met je vrienden!

Facebook-Logo-300x144 (1)