Antilliaanse man uit Amsterdam trekt ingewanden uit vriendin in bed!

Het is natuurlijk wel echt fucked up als je vriendin de naam van haar ex kreunt tijdens de s*ks. Maar om nou gelijk haar ingewanden eruit te trekken…

Een Antilliaanse man uit Amsterdam (24) was onder invloed van alcohol toen hij zijn vriendin, Maria (31), vermoorde en haar ingewanden eruit trok. Hiervoor gebruikte hij geen mes of ander voorwerp maar dit deed hij met zijn handen.

ingewanden

Na het incident belde hij huilend de politie om een melding te maken dat zijn vriendin dood op de grond lag in de badkamer in zijn appartement in Amsterdam.

‘Schiet op, mijn vriendin is in de badkamer. Ik weet het niet man, ze ademt niet meer en ze gaat dood. Help haar alsjeblieft!’, zei hij tijdens het telefoongesprek met de meldkamer.

Schermafbeelding 2016-09-18 om 02.15.12

De Antilliaanse man zei dat ze beide dronken waren van de Grey Goose en dat ze ruige s*ks hadden. Omdat zijn vriendin zich niet lekker zou hebben gevoeld zou ze even naar de badkamer zijn gegaan. Desondanks zijn verklaring trof de politie een groot bloedbad aan. In afwachting van zijn proces zit hij nu in hechtenis. Tegen hem is de 5 jaar cel geëist.

Facebook-Logo-300x144 (1)