Als deze vrouw in een restaurant haar BORSTEN ontbloot, reageert haar zoon perfect op de dame aan de aangrenzende tafel.

Met dit Facebook-bericht heeft een tweevoudige moeder wereldwijd het internet op z’n kop gezet. En dat alles omdat ze haar kleine baby voerde. De kersverse mama is met haar 5-jarige zoon Airryn en de 4-weken oude dochter Adasyn onderweg in een winkelcentrum. Op het moment dat de 5-jarige bij een eettentje van een kippetje smikkelt, legt de vrouw een doek over de baby en geeft ze hem de borst. Maar wat er dan gebeurt, beschrijft de moeder op Facebook.

airryn1

“Een vrouw liep met haar kind voorbij en wierp me een boze blik toe. Ze gingen aan een ander tafeltje zitten. Toen kwam de vrouw terug en zei tegen me: ‘U weet toch dat hiervoor op het toilet een aparte stoel staat? Mijn dochter hoeft niet te zien hoe u uw baby voedert, terwijl ze eet.’ Ik stond op het punt om wat te zeggen, toen mijn zoon ertussen kwam. ‘Ik wil uw kind ook niet tijdens mijn eten zien, als zij aan het eten is.’ En mijn 50 jarige ging verder: ‘Ik kan haar benen zien. U kunt mijn zusje helemaal niet zien.’

airryn2

Daarop vroeg de vrouw of ik mijn zoon altijd zo met volwassenen laat praten. ‘Hoe bedoelt u dat?’, vroeg ik. ‘Meent u dat?’ Ze zegt me nog een keer dat ik naar het toilet moet om mijn kind daar de borst te kunnen geven. Op dat moment staat Airryn op en gaat hij naar haar tafel. Als de vrouw vraagt wat hij daar doet, antwoordt hij (en dat maakte me trots): ‘Ik breng uw eten naar het toilet. Als u het goed vindt dat mijn zusje daar eet, dan is het ook oké als u daar eet.’ De vrouw zei dat mijn zoon respectloos was. Ik zeg dat mijn zoon gewoon een keurig nette 5-jarige is.”

airryn3

Wat een pittige 5-jarige! Zonder te twijfelen is Airryn voor zijn moeder en zijn babyzusje opgekomen op het moment dat hij onrecht voelde. “Het beste wat ouders voor hun kinderen kunnen doen, is hen de zekerheid geven dat ze opstaan, praten en hun familie durven te verdedigen”, zegt de trotse mama.

Facebook-Logo-300x144 (1)