Als de ouders ontdekken hoe hun baby eruitziet, laten ze hem gewoon achter. Maar 4 jaar later gebeurt dit wonder!

De kleine Kirill woont al 4 jaar in een Kazachs weeshuis. De opvoeders hebben de hoop dat hij ooit geadopteerd zal worden al lang opgegeven. Hij werd geboren zonder rechterhand en in zijn geboorteland wil niemand een kind met een handicap adopteren. Dat is ook de reden waarom hij 20 dagen na zijn geboorte door zijn ouders werd afgestaan. Het achtergelaten kind staan nog vele jaren in het weeshuis te wachten. Al zijn vriendjes worden geadopteerd, maar hij blijft moederziel alleen achter.

baby1 (1)

Maar op een dag verandert alles: Door een ongelooflijke wending van het lot laat het Canadese koppel Doug en Lesley Facey hun oog op de jongen vallen. Beiden hebben een vurige kinderwens. En als ze Kirill zien, weten ze onmiddellijk dat hij het zal worden. Ondanks zijn handicap – of misschien net omwille van zijn beperking. Het beangstigende is wel dat zelfs de directeur van het weeshuis hen trachtte om te praten “Wil je echt een kind met maar een hand?” Maar de twee wisten precies wie ze wilden adopteren.

baby2 (1)

Maar als Kirill op de luchthaven aankomt en voor het eerst zijn nieuwe grootvader ziet, wacht hem een grote verrassing: Daves’ vader werd ook met slechts één hand geboren. De succesvolle zakenman en atleet knielt neer bij zijn nieuwe kleinzoon en neemt hem bij de arm. Het is een magisch moment waarop Kirill voor de eerste maal iemand ontmoet die net als hem is. Iedereen houdt de adem in. De jongen raakt onmiddellijk de stomp aan zijn arm aan en voelt meteen een intieme band. Hij weet nu dat hij niet alleen is en dat dit de perfecte familie voor hem is.

baby3

Ondertussen geniet het kleine gezinnetje ten volle van het leven. Kirill spreekt steeds beter Engels, heeft al vriendjes gemaakt en ontvangt alle steun die hij nodig heeft. “Mijn vader heeft bewezen dat men in het leven alles kan bereiken, zo lang men maar wil. Hij is een gerespecteerde zakenman en nam deel aan de Paralympics. Daarom is Dave zeker dat Kirill het beste uit zijn leven zal kunnen halen. En Kirill is verheugd over zijn geheime handdruk met opa, stomp tegen stomp.”

baby4

Als dit verhaal je ook geraakt heeft en je hoop geeft, DEEL het dan met iedereen die je kent!

Facebook-Logo-300x144 (1)