11 GENIALE manieren om te reageren op mensen die niet terugappen!

Er zijn niet zo heel veel dingen die me irriteren. Oké, dat lieg ik. Ik erger me constant aan letterlijk alles. Maar iets wat toch wel de top 10 haalt, is wanneer mensen niet terugappen. Vooral als ze het berichtje gelezen hebben. Je ziet die twee vinkjes blauw worden, er staat ‘online’ bij hun naam, en vervolgens niks. Stilte. Of nog erger: iemand begint zelf met een gesprek om vervolgens niks meer te zeggen. What the f… doe je met je telefoon? Steek je ‘m in de fik na elke app!?

genialemanieren

Ik begrijp ‘t, soms hebben mensen het druk of whatever. Prima. Maar het is niet veel moeite om drie seconden uit je leven te pakken om even te zeggen: “Sorry, ik kan even niet praten.” Maar goed, misschien overdrijf ik, maar misschien ook niet. Ik weet in ieder geval dat de volgende keer als zoiets gebeurt, ik altijd een van deze reacties kan gebruiken.

Facebook-Logo-300x144 (1)