10 maanden lang hielden Marokkaanse DIERENBEULEN hun slachtoffer gevangen tot het helemaal uitgehongerd was. Maar met DEZE man hadden ze geen rekening gehouden.

Bij de lokale politie in Granada, Spanje, kwam een verontrustend telefoontje binnen. Een inwoner had in de buurt een ernstig verwaarloosde hond gevonden die elk moment zou kunnen sterven. De politie schakelt de dierenbeschermers van Albergue de Animales Dog House in die het zwakke hoopje ellende onmiddellijk naar de dierenarts brengen. De hond werd mishandeld door deze 2 dierenbeulen die uit Marokko kwamen voor een vakantie in Spanje.

hond1

 two-new-arrests-brussels

En meer als een hoopje hebben de redders eigenlijk niet voor zich. De hond is zo uitgehongerd dat hij nog geen 7 kg weegt. Elke rib in zijn lichaam kan men zo tellen.

hond2

De hond is zo verzwakt dat hij zelfs zijn eigen lichaamsgewicht niet meer kan dragen. De redders dopen de hond Barilla omdat hij zo dun als een spaghettisliert is.

hond3

De organen kunnen het elke minuut begeven en iedereen is er zeker van dat Barilla de nacht niet zou overleven. Maar een laatste schittering in zijn ogen verraadt dat hij wil vechten voor zijn leven.

hond4

Voor hij nog maar aan eten mag denken, krijgt hij infusen toegediend om terug op krachten te komen. Daarna wordt voorzichtig begonnen met kleine porties water en voedsel.

hond5

Ze wordt dagelijks 5 tot 6 maal gevoederd en wint daardoor 1 kg lichaamsgewicht. Met het gewicht komt ook het zelfbewustzijn terug.

hond6

De dierenbeschermers schatten dat hij 10 maanden oud is en gedurende al die tijd niets anders dan pijn heeft gekend – zonder voeding of water. Maar eindelijk leert Barilla dat er ook goede mensen bestaan.

hond7

Week na week verbetert zijn gezondheidstoestand. Langzaam toont Barilla zijn pracht.

hond8

Voor de eerste maal in zijn leven ziet Barilla er fris en monter uit en heeft ze een gelukkige toekomst voor zich.

hond9

Maar het allerbeste nieuws komt op het einde: dierenbeschermer Eduardo Rodriguez werd op slag verliefd op de hond en beslist om hem te adopteren.

hond10

Zijn vrouw, dochter en andere vijf honden ontvangen hem met open armen.

hond11

De gelukkige dagen die hem te wachten staan, zullen hem de eerste maanden van zijn leven hopelijk snel doen vergeten. De dierenbeul die hiervoor verantwoordelijk was, wordt verder opgespoord. DEEL deze ontroerende geschiedenis met iedereen die je kent!

Facebook-Logo-300x144 (1)